Ikke din gjennomsnittlige spaghetti saus

Ikke din gjennomsnittlige spaghetti saus

oppskrift på en unik og smakfull spaghetti saus som skiller seg ut. perfekt for en rask og tilfredsstillende middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund bulk søt italiensk pølse
  • 1 (28 unse) krukke spaghetti saus
  • 1 (12 unse) krukke ferskenmarmelade
  • vann, eller mer etter behov

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme. Stek og rør ut pølsen i den varme pannen til den er brunet og smuldret, ca. 5 til 7 minutter.
  2. 2Rør inn spaghetti- og ferskenmarmelade sammen med pølsen for å dekke. Hell vann i sausboksen og surr det rundt for å samle opp eventuell ekstra saus fra sidene av boksen; hell det i stekepannen og rør om. La blandingen småkoke, skru ned varmen til middels lav, og kok til sausen tykner litt, tilsett mer vann etter behov for å unngå at sausen blir for klissete, ca. 10 minutter.