
Ikke din gjennomsnittlige spaghetti saus
oppskrift på en unik og smakfull spaghetti saus som skiller seg ut. perfekt for en rask og tilfredsstillende middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund bulk søt italiensk pølse
- 1 (28 unse) krukke spaghetti saus
- 1 (12 unse) krukke ferskenmarmelade
- vann, eller mer etter behov
Fremgangsmåte
- 1Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme. Stek og rør ut pølsen i den varme pannen til den er brunet og smuldret, ca. 5 til 7 minutter.
- 2Rør inn spaghetti- og ferskenmarmelade sammen med pølsen for å dekke. Hell vann i sausboksen og surr det rundt for å samle opp eventuell ekstra saus fra sidene av boksen; hell det i stekepannen og rør om. La blandingen småkoke, skru ned varmen til middels lav, og kok til sausen tykner litt, tilsett mer vann etter behov for å unngå at sausen blir for klissete, ca. 10 minutter.