Grillet ostebrunchgrateng

Grillet ostebrunchgrateng

oppskrift på en deilig grilled cheese brunch bake, perfekt for en avslappende helg. enkel å lage og smakfull for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • Koking spray
  • 6 spiseskjeer majones
  • 18 skiver hvitt brød
  • 6 skiver skarp Cheddar-ost
  • 2 kopper revet skarp Cheddar-ost, delt
  • 12 skiver deli-skinke
  • 12 skiver kokt bacon
  • 8 egg
  • 1 kopp melk
  • Salt og nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en ildfast form på 23x33 cm med matlagingsspray.
  2. 2Fordel et jevnt lag majones på den ene siden av hver skive brød. Legg 6 skiver brød med majones-siden ned i ett lag i bunnen av ildfastformen.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen til lett ristet, ca. 5 minutter. Ta ut av ovnen og legg en skive Cheddar-ost på hver skive brød. Dekk med ytterligere 6 skiver brød, med majones-siden opp.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til brødet er lett ristet, ca. 5 minutter.
  5. 5Strø 1/4 av den revne Cheddar-osten på toppen. Legg skiver av skinke oppå, og dekk med ytterligere 1/4 av den revne Cheddar-osten. Gjenta med bacon, og dekk med enda 1/4 av den revne Cheddar-osten. Legg de siste 6 skivene brød med majones-siden opp på toppen.
  6. 6Visp egg, melk, salt og svart pepper sammen i en stor bolle. Hell jevnt over brødet i ildfastformen. Strø resten av den revne Cheddar-osten (1/4 kopp) på toppen. Dekk med aluminiumsfolie.
  7. 7Stek i den forvarmede ovnen til det er stivnet, ca. 30 minutter.
  8. 8Fjern aluminiumsfolien og fortsett å steke til osten er boblende og gyllen, i ytterligere 5–10 minutter.