Hello Fresh Mobile Banner
Kjeksdeig frossen dessertkake

Kjeksdeig frossen dessertkake

Lær hvordan du lager en deilig cookie dough frossen dessertkake. Enkel oppskrift, perfekt for sommer og festlige anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 180 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 2 kopper glutenfrie sjokoladekjeks-smuler, pluss ekstra til pynt
  • 1/4 kopp vegansk smør, smeltet
  • 1 pint So Delicious® Dairy Free Chocolate Coconutmelk Frozen Dessert, eller mer etter behov
  • 1 pint So Delicious® Dairy Free Gluten Free Kokie Dough Frozen Dessert, eller mer etter behov
  • 8 unser So Delicious® Dairy Free CocoWhip, tint
  • 1 kopp mini sjokoladeknapper, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Sett kokosmelk-frosset dessert i pappkoppene på benken for å tine.
  2. 2Kle en 23 cm rund springform med bakepapir. Bland kokoskjeks med det veganske smøret.
  3. 3Trykk kjekssmulene jevnt ut i bunnen av formen og sett den i kjøleskapet i 15 til 20 minutter.
  4. 4Når den sjokoladefrosne desserten er myk nok, hell den over kokosbunnen og jevn ut overflaten; sett i fryseren i ca. 15 til 20 minutter, til overflaten er fast igjen.
  5. 5Gjenta dette med den glutenfrie kokosdeigen fra Kokie.
  6. 6Pynt kaken med CocoWhip og sett den i fryseren i minst 2 timer før du pynter med hakkede kokosbiter og mini-sjokoladeknapper.