
Kjeksdeig frossen dessertkake
Lær hvordan du lager en deilig cookie dough frossen dessertkake. Enkel oppskrift, perfekt for sommer og festlige anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 180 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 2 kopper glutenfrie sjokoladekjeks-smuler, pluss ekstra til pynt
- 1/4 kopp vegansk smør, smeltet
- 1 pint So Delicious® Dairy Free Chocolate Coconutmelk Frozen Dessert, eller mer etter behov
- 1 pint So Delicious® Dairy Free Gluten Free Kokie Dough Frozen Dessert, eller mer etter behov
- 8 unser So Delicious® Dairy Free CocoWhip, tint
- 1 kopp mini sjokoladeknapper, til pynt
Fremgangsmåte
- 1Sett kokosmelk-frosset dessert i pappkoppene på benken for å tine.
- 2Kle en 23 cm rund springform med bakepapir. Bland kokoskjeks med det veganske smøret.
- 3Trykk kjekssmulene jevnt ut i bunnen av formen og sett den i kjøleskapet i 15 til 20 minutter.
- 4Når den sjokoladefrosne desserten er myk nok, hell den over kokosbunnen og jevn ut overflaten; sett i fryseren i ca. 15 til 20 minutter, til overflaten er fast igjen.
- 5Gjenta dette med den glutenfrie kokosdeigen fra Kokie.
- 6Pynt kaken med CocoWhip og sett den i fryseren i minst 2 timer før du pynter med hakkede kokosbiter og mini-sjokoladeknapper.