Hello Fresh Mobile Banner
Appelsin- og pekannøttpai

Appelsin- og pekannøttpai

Lær hvordan du lager en smakfull orange pecan pie med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert til høstens middager eller festlige anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1 ferdiglaget 23 cm enkelt paibunn
  • 1 kopp lys mais sirup
  • 1 kopp hakkede pekannøtter
  • 3 egg, pisket
  • 1/4 kopp smør, smeltet
  • 1/4 kopp hvitt sukker
  • 1 spiseskje appelsinjuice
  • 1 spiseskje appelsinskall, revet
  • 1/2 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Trykk den forberedte paideigen ned i en paiform.
  2. 2Pisk sammen mais sirup, pekannøtter, egg, smør, sukker, appelsinjuice, appelsinskall og salt i en bolle; hell det i paideigen.
  3. 3Stek til fyllet har stivnet i midten, ca. 45 minutter.