
Appelsin- og pekannøttpai
Lær hvordan du lager en smakfull orange pecan pie med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert til høstens middager eller festlige anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1 ferdiglaget 23 cm enkelt paibunn
- 1 kopp lys mais sirup
- 1 kopp hakkede pekannøtter
- 3 egg, pisket
- 1/4 kopp smør, smeltet
- 1/4 kopp hvitt sukker
- 1 spiseskje appelsinjuice
- 1 spiseskje appelsinskall, revet
- 1/2 teskje salt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Trykk den forberedte paideigen ned i en paiform.
- 2Pisk sammen mais sirup, pekannøtter, egg, smør, sukker, appelsinjuice, appelsinskall og salt i en bolle; hell det i paideigen.
- 3Stek til fyllet har stivnet i midten, ca. 45 minutter.