Grillet mais- og oldemors tomatsalat

Grillet mais- og oldemors tomatsalat

Lær hvordan du lager en frisk og smakfull grillmais og heirloom tomatsalat, perfekt for sommermåltider. Enkel oppskrift med få ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • Salat:
  • 3 øre maiskolber, skrellet
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 1/2 teskje salt
  • 1/2 teskje svart pepper
  • 1/2 teskje hvitløkspulver
  • 1/2 teskje italiensk krydderblanding
  • 2 kopper små heirloom-tomater, hakket
  • 1/2 middels rød løk, hakket
  • 1/4 kopp basilikumblader, grovhakket
  • Reynolds Wrap® Non-Stick Foil
  • Dressing:
  • 1/4 kopp olivenolje
  • 2 spiseskjeer eddik
  • 1 teskje finhakket hvitløk
  • 1/4 teskje salt
  • 1/4 teskje svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm grillen til middels varme og legg et stykke Reynolds Wrap® Non-Stick Foil på 12x12 tommer på grillen.
  2. 2Pensle maisen med olivenolje, og strø deretter over salt, pepper, hvitløkspulver og italienske krydderurter. Legg maisen på folien og kok i 10 til 12 minutter, snu av og til til kornene begynner å bli brente. Ta av varmen og skjær kornene av kolben.
  3. 3Bland mais, tomater, løk og basilikum i en middels stor bolle.
  4. 4Visp sammen alle dressingingrediensene i en liten bolle. Hell dressingen over maisblandingen og vend forsiktig slik at alt blir dekket. Server umiddelbart.