Grillet mais- og oldemors tomatsalat
Lær hvordan du lager en frisk og smakfull grillmais og heirloom tomatsalat, perfekt for sommermåltider. Enkel oppskrift med få ingredienser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- Salat:
- 3 øre maiskolber, skrellet
- 1 spiseskje olivenolje
- 1/2 teskje salt
- 1/2 teskje svart pepper
- 1/2 teskje hvitløkspulver
- 1/2 teskje italiensk krydderblanding
- 2 kopper små heirloom-tomater, hakket
- 1/2 middels rød løk, hakket
- 1/4 kopp basilikumblader, grovhakket
- Reynolds Wrap® Non-Stick Foil
- Dressing:
- 1/4 kopp olivenolje
- 2 spiseskjeer eddik
- 1 teskje finhakket hvitløk
- 1/4 teskje salt
- 1/4 teskje svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Forvarm grillen til middels varme og legg et stykke Reynolds Wrap® Non-Stick Foil på 12x12 tommer på grillen.
- 2Pensle maisen med olivenolje, og strø deretter over salt, pepper, hvitløkspulver og italienske krydderurter. Legg maisen på folien og kok i 10 til 12 minutter, snu av og til til kornene begynner å bli brente. Ta av varmen og skjær kornene av kolben.
- 3Bland mais, tomater, løk og basilikum i en middels stor bolle.
- 4Visp sammen alle dressingingrediensene i en liten bolle. Hell dressingen over maisblandingen og vend forsiktig slik at alt blir dekket. Server umiddelbart.




