V's Grilling Marinade
oppskriften på v's grilling marinade gir deg en enkel og smakfull marinade perfekt for sommerens grilling. lær hvordan du lager den hjemme!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/4 kopp kokende vann
- 1/2 teskje lapsang souchong teblader
- 2 spiseskjeer brunt sukker
- 3/4 kopp ananasjuice
- 1/2 kopp tamari (mørk soyasaus)
- 1/2 kopp rapsolje
- 1 (1 1/2 tomme) bit fersk ingefærrot, skrelt og hakket
- 2 hvitløksfedd, finhakket
- 2 spiseskjeer sherry
- 1 spiseskje honning
Fremgangsmåte
- 1Hell kokende vann over tebladene i en kopp og la det trekke i 3 minutter; sil av og kast tebladene. Løs opp brunt sukker i teen og sett til side for å avkjøle.
- 2Bland ananasjuice, tamari, rapsolje, ingefær, hvitløk, sherry og honning i en krukke; tilsett teblandingen. Lukk krukken og rist til oljen emulsifiserer i marinaden.