Hello Fresh Mobile Banner
Søt og krydret biffteriyaki-marinade

Søt og krydret biffteriyaki-marinade

oppskrift på en enkel og smakfull søt heat biff teriyaki marinade. perfekt for grilling og wokretter. lag den hjemme i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. Marinade:
  • 2. 1/2 kopp Kikkoman Teriyaki Marinade & Sauce
  • 3. 1/3 kopp appelsinmarmelade
  • 4. 1 teskje Kikkoman Sriracha Hot Chili Sauce, eller mer etter smak
  • 5. 1 stort hvitløksfedd, finhakket
  • 6. 450 gram (ca. 2,5 cm tykt) storfekjøtt av typen toppt-biff
  • 7. 1 sommer squash, skåret i 2,5 cm store biter*
  • 8. 1 middels stor rød eller grønn paprika, skåret i 3,8 cm store biter

Fremgangsmåte

  1. 11. Kutt storfe til biter på ca. 3 cm. Bland marinadeingredienser i en bolle, og rør godt. Sett til side 2 spiseskjeer marinade. Legg halvparten av resten av marinaden og storfe i en plastpose som er trygg for mat, og vend på posen slik at kjøttet dekkes. Legg resten av marinaden, squash og paprika i en annen plastpose som er trygg for mat. Lukk posene godt, og la dem stå i kjøleskapet i 30 minutter til 2 timer, og vend på posene av og til.
  2. 22. Ta storfe og grønnsaker ut av marinaden, og kast marinaden. Træ storfe og grønnsaker jevnt på fire metallspyd på ca. 38 cm.
  3. 33. Plasser spydstikkene på rist over middels varme, med glør som er dekket av aske. Grill, med lokk på, i 8 til 10 minutter (over middels varme på forhåndsvarmet gassgrill, 9 til 11 minutter) for medium rå (ca. 63°C) til medium (ca. 71°C) steking, og vend på spydet av og til. Pensle generøst med de reserverte 2 spiseskjeene marinade underveis.