
Toffee-kirsebærsmørterter
oppskrift på toffee cherry butter tarts - deilige småkaker fylt med toffee og kirsebær, perfekte til kaffen eller som dessert. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 pakke (15 unser) ferdigkjøpt paideig
- 2. 2 egg
- 3. 2 kopper brunt sukker
- 4. 2 spiseskjeer hvit eddik
- 5. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 6. 1/2 kopp smeltet smør
- 7. 3/4 kopp tørkede kirsebær
- 8. 1/2 kopp hakkede valnøtter
- 9. 1/2 kopp toffee-bakingbiter (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit). Spray tolv 3-tommers små paiformer med kokespray.
- 22. Kjevle ut paideigen på en lett melet overflate og stikk ut tolv 4-tommers sirkler med en kakeutstikker, og kjevle sammen igjen eventuelle rester om nødvendig. Legg paideig-sirkler i små paiformer.
- 33. Pisk egg, brunt sukker, eddik og vanilje sammen i en bolle til det er jevnt; rør inn smeltet smør, kirsebær og valnøtter. Fyll paibunnene to tredjedeler fulle med smørblandingen.
- 44. Stek i den forvarmede ovnen i 10 minutter. Reduser ovnstemperaturen til 180 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) og fortsett bakingen til skorpen er gyllen og fyllet bobler, ca. 20 minutter.
- 55. Ta småkakene ut av ovnen; dryss jevnt over toffibit. Sett tilbake småkakene i ovnen og stek til toffibit er akkurat smeltet, ca. 5 minutter. Avkjøl på en avkjølingsrist i ca. 15 minutter. Løft forsiktig småkakene ut av formene.