Popovers
Lær hvordan du lager perfekte popovers med denne enkle oppskriften. Ideell til frokost eller brunch, og serveres med smør eller syltetøy. En enkel og rask oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk
Ingredienser
- 2 egg
- 1 kopp hvetemel
- 1 kopp melk
- 1/2 teskje salt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit). Smør og melet seks små, 6-ounce (170 gram) vaniljekrusskåler.
- 2I en middels stor bolle, pisk eggene lett. Rør inn mel, melk og salt til det akkurat er jevnt, vær forsiktig så du ikke overpisker. Fyll krusene til halvfull.
- 3Stek ved 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit) i 20 minutter. Senk ovnstemperaturen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) og stek i ytterligere 20 minutter. Ta umiddelbart ut av krusene og server rykende varme.