
Grønn chili-ostekake med papayasalat Wilson
oppskrift på grønn chili ostekake med frisk papaya salsa. en spennende dessert som kombinerer krydret og søt smak. perfekt for sommerfesten!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1/2 stykke (1/4 kopp) usaltet smør
- 2. 1 kopp blå maismel
- 3. 1/4 kopp kokende vann
- 4. 8 ferske grønne chili, som Anaheim eller poblano
- 5. 1 1/2 kopper rømme
- 6. 2 store egg
- 7. 1 pund kremost, myknet
- 8. 2 spiseskjeer usaltet smør
- 9. 1 kopp revet Monterey Jack-ost (ca. 4 unser)
- 10. 1 1/2 kopper revet skarp Cheddar (ca. 6 unser)
- 11. 1 spiseskje finhakket fersk dill
- 12. 1/4 kopp hakket fersk koriander
- 13. 1/2 papaya
- 14. 1 hvitløksfedd
- 15. 1/2 kopp finhakket rød løk
- 16. 1/2 rød paprika
- 17. 1 spiseskje hakket fersk koriander
- 18. 2 spiseskjeer riseddik
- 19. *tilgjengelig på latino-markeder og spesialbutikker
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 160°C.
- 22. Forvarm ovnen til 160°C.
- 33. Lag bunnen: Smelt smør, og rør det sammen med maismel og vann i en bolle. Trykk blandingen ut i bunnen av en 25 cm rund springform.
- 44. Smelt smør, og rør det sammen med maismel og vann i en bolle. Trykk blandingen ut i bunnen av en 25 cm rund springform.
- 55. Lag fyllet: Rist og skrell chilikrydder, og kutt av toppene. Kast frø og ribber, og finhakk chilikrydder. I en food processor, blend rømme og egg. Tilsett kremost og smør, og blend til jevnt. Overfør blandingen til en bolle og rør inn chilikrydder, oster, dill, koriander og salt etter smak. Hell fyllet over bunnen og stek midt i ovnen i 45 minutter, eller til midten akkurat har stivnet. Avkjøl ostekaken helt i formen på en rist.
- 66. Rist og skrell chilikrydder, og kutt av toppene. Kast frø og ribber, og finhakk chilikrydder. I en food processor, blend rømme og egg. Tilsett kremost og smør, og blend til jevnt. Overfør blandingen til en bolle og rør inn chilikrydder, oster, dill, koriander og salt etter smak. Hell fyllet over bunnen og stek midt i ovnen i 45 minutter, eller til midten akkurat har stivnet. Avkjøl ostekaken helt i formen på en rist.
- 77. Lag salsa: Skrell og fjern frø fra papaya, og hakk den grovt (du vil ha omtrent 1 kopp). Finhakk hvitløk. I en bolle, rør sammen papaya, hvitløk, løk, paprika, koriander, eddik, og salt og pepper etter smak. Server ostekaken med salsa.
- 88. Skrell og fjern frø fra papaya, og hakk den grovt (du vil ha omtrent 1 kopp). Finhakk hvitløk. I en bolle, rør sammen papaya, hvitløk, løk, paprika, koriander, eddik, og salt og pepper etter smak.
- 99. Server ostekaken med salsa.