
Hagegrønnsakssuppe med ost
Lær hvordan du lager en smakfull garden veggie cheese soup. En enkel oppskrift perfekt for en rask og sunn middag, spesielt om sommeren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp smør
- 2. 1/4 kopp hakket selleri
- 3. 1 teskje løkpulver
- 4. 7 kopper kyllingkraft
- 5. 4 kopper hakket blomkål
- 6. 1/2 kopp hakkede gulrøtter
- 7. 1/2 kopp ferske grønne bønner, kuttet i 2,5 cm biter
- 8. 1 pund bearbeidet ost, i terninger
- 9. 1/2 kopp koking sherry
- 10. 2 kopper melk
- 11. 1 spiseskje hvitløkpulver
- 12. 1 teskje salt
- 13. 2 klyper malt muskatnøtt
- 14. 2/3 kopp maisstivelse
- 15. 1 kopp vann
Fremgangsmåte
- 11. I en stor gryte over middels varme smelter du smør. Rør inn selleri- og løkpulver og kok i 5 minutter. Hell i kyllingkraft og rør inn blomkål, gulrøtter og grønne bønner. La det småkoke til det er mørt, omtrent 10 til 15 minutter.
- 22. Rør inn osten til den er smeltet. Tilsett sherry, melk, hvitløkspulver, salt og muskatnøtt. Bland maisstivelse og vann i en bolle til maisstivelsen er oppløst. Rør det inn i suppen. Kok opp under omrøring til den tykner og er gjennomvarm.