Hello Fresh Mobile Banner
Hagegrønnsakssuppe med ost

Hagegrønnsakssuppe med ost

Lær hvordan du lager en smakfull garden veggie cheese soup. En enkel oppskrift perfekt for en rask og sunn middag, spesielt om sommeren.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp smør
  • 2. 1/4 kopp hakket selleri
  • 3. 1 teskje løkpulver
  • 4. 7 kopper kyllingkraft
  • 5. 4 kopper hakket blomkål
  • 6. 1/2 kopp hakkede gulrøtter
  • 7. 1/2 kopp ferske grønne bønner, kuttet i 2,5 cm biter
  • 8. 1 pund bearbeidet ost, i terninger
  • 9. 1/2 kopp koking sherry
  • 10. 2 kopper melk
  • 11. 1 spiseskje hvitløkpulver
  • 12. 1 teskje salt
  • 13. 2 klyper malt muskatnøtt
  • 14. 2/3 kopp maisstivelse
  • 15. 1 kopp vann

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor gryte over middels varme smelter du smør. Rør inn selleri- og løkpulver og kok i 5 minutter. Hell i kyllingkraft og rør inn blomkål, gulrøtter og grønne bønner. La det småkoke til det er mørt, omtrent 10 til 15 minutter.
  2. 22. Rør inn osten til den er smeltet. Tilsett sherry, melk, hvitløkspulver, salt og muskatnøtt. Bland maisstivelse og vann i en bolle til maisstivelsen er oppløst. Rør det inn i suppen. Kok opp under omrøring til den tykner og er gjennomvarm.