Flat Iron-biff grillet til en 'te'
oppskrift på perfekt grillet flat iron steak inspirert av te. lær hvordan du tilbereder denne saftige biffen med en unik smak, ideell for helårsmiddager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. Salt etter smak
- 2. 4 (170 gram) flat iron-biffer
- 3. 1/4 kopp krydret brunsennep (for eksempel Gulden's®), eller etter behov
- 4. 8 svartete-beger, åpnet, eller etter behov
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm en utendørsgrill til middels høy varme og pensle risten lett med olje.
- 22. Gni inn en generøs mengde salt på hver biff. Smør et tykt lag med sennep på hver side av hver biff. Strø teblader over hver biff til sennepen er helt dekket.
- 33. Stek bøffene på den forvarmede grillen til ønsket stekegrad, ca. 5 til 10 minutter per side. En øyeblikksmåler som settes inn i midten, bør vise 60 grader Celsius (140 grader Fahrenheit).