Hello Fresh Mobile Banner
Kremet kokos-kake

Kremet kokos-kake

oppskrift på en kremete kokosnøttekake, perfekt for sommerfest eller som dessert hele året. lett å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 pakke (16 unse) hvit kakeblanding
  • 1 boks (14 unse) kokosmelk
  • 1 boks (14 unse) søtet kondensert melk
  • 1 beholder (16 unse) frossen pisket krem, tint
  • 1 pakke (10 unse) kokosflak

Fremgangsmåte

  1. 1Forbered kaken i henhold til pakkens anvisninger. Stek i en 23x33 cm form. Avkjøl helt.
  2. 2I en liten bolle blander du kokosmelk og kondensert melk.
  3. 3Lag hull i kaken med et sugerør. Hell kokosmelk-blandingen over kaken og fordel med pisket krem. Strø kokos over kaken.
  4. 4Server kald.