Rabarbrapunsj-slush

Rabarbrapunsj-slush

Lær hvordan du lager en deilig rhubarb punch slush. Perfekt for varme sommerdager, enkel å lage og full av smak. Oppdag oppskriften nå!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 16 kopper hakket rabarbra
  • 12 kopper vann
  • 3 kopper hvitt sukker
  • 3/4 kopp sitronsaft
  • 1 (6 unser) boks med frossen appelsinjuice-konsentrat
  • 2 (2-liters) flasker sitron-lime brus (for eksempel 7-Up®)

Fremgangsmåte

  1. 1Bland rabarbra med vann i en stor kjele og kok opp; skru ned varmen til middels lav og la det småkoke til rabarbraen blir myk, ca. 10 til 15 minutter. Sil saften over i en stor frysebestandig beholder. Kast pulp.
  2. 2Rør inn sukker, sitronsaft og konsentrat av appelsinjuice i rabarbrasaften, og la det stå i fryseren over natten. Rør i blandingen neste dag, og rør hver 2. til 3. time til den er iskald og slushy. Hvis den står i fryseren uten å bli rørt, vil basen fryse hardt; for å tine den, varm den opp i mikrobølgeovnen, 1 kopp om gangen, til den er slushy, ca. 30 sekunder til 1 minutt.
  3. 3Bland den iskalde punchbasen med sitron-lime brus i en stor punchbolle til alt er godt blandet. For å servere i individuelle glass, bland halvparten av punchbasen med halvparten av sitron-lime brusen i et stort glass.