Bløtlagt blåbær- og kokosgrøt med havre og bakst

Bløtlagt blåbær- og kokosgrøt med havre og bakst

oppskrift på en velsmakende soaked blueberry coconut oatmeal bake, perfekt for en sunn frokost eller helgemåltid. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 2 kopper havregryn av typen steel-cut
  • 1/4 kopp naturell yoghurt
  • 3 1/2 spiseskjeer bokhvete mel (valgfritt)
  • vann til å dekke
  • 1 kopp usøtet, finrevet kokosnøtt
  • 3 egg
  • 1/4 kopp smør, myknet
  • 2 spiseskjeer lønnesirup (valgfritt)
  • 1 spiseskje kanel, eller etter smak
  • 1 teskje bakepulver
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1/2 teskje salt
  • 1 kopp blåbær

Fremgangsmåte

  1. 1Bland havregryn, yoghurt og bokhvetemel i en bolle; hell i nok vann til å dekke. Sett havregrøten i kjøleskapet, og la den stå i 8 til 24 timer.
  2. 2Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Smør en 20x20 cm (8-tommers) ildfast form.
  3. 3Sil av vannet fra havregrøten og overfør den til en bolle. Tilsett kokos, egg, smør, lønnesirup, kanel, bakepulver, vaniljeekstrakt og salt, og bland godt. Vend inn blåbærene. Fordel blandingen i den forberedte formen.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til den er gjennomstekt, ca. 25 til 30 minutter.