Sjokoladetoffee uten baking-kjeks
Lær hvordan du lager deilige no-bake cookies med sjokolade og toffee. En enkel oppskrift som passer perfekt som dessert eller sunn snacks. Ingen steking nødvendig!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 3 kopper hurtigkokende havregryn
- 1 kopp peanøttsmør
- 1/2 kopp bittersøt sjokoladechips
- 1/2 kopp halv-søt sjokoladechips
- 1/2 kopp toffee-biter, pluss mer til å strø over
- 2 spiseskjeer myknet usaltet smør
- 1/2 teskje kosher-salt
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Legg et bakepapir på en stekeplate. Bland havregryn, peanøttsmør, bitter og halv-søt sjokoladebiter, toffeebiter, smør og salt i en middels stor kjele. Kok opp på middels varme, rør jevnlig, til sjokoladebitene smelter, 3 til 5 minutter.
- 3Bruk en skje til å legge rause spiseskjeer med deigen på bakepapiret, og strø hver kake med ekstra toffeebiter. Frys i 15 minutter før servering. Kakene kan oppbevares i en lufttett beholder i kjøleskapet i én uke.