Hello Fresh Mobile Banner
Sjokoladetoffee uten baking-kjeks

Sjokoladetoffee uten baking-kjeks

Lær hvordan du lager deilige no-bake cookies med sjokolade og toffee. En enkel oppskrift som passer perfekt som dessert eller sunn snacks. Ingen steking nødvendig!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 3 kopper hurtigkokende havregryn
  • 1 kopp peanøttsmør
  • 1/2 kopp bittersøt sjokoladechips
  • 1/2 kopp halv-søt sjokoladechips
  • 1/2 kopp toffee-biter, pluss mer til å strø over
  • 2 spiseskjeer myknet usaltet smør
  • 1/2 teskje kosher-salt

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Legg et bakepapir på en stekeplate. Bland havregryn, peanøttsmør, bitter og halv-søt sjokoladebiter, toffeebiter, smør og salt i en middels stor kjele. Kok opp på middels varme, rør jevnlig, til sjokoladebitene smelter, 3 til 5 minutter.
  3. 3Bruk en skje til å legge rause spiseskjeer med deigen på bakepapiret, og strø hver kake med ekstra toffeebiter. Frys i 15 minutter før servering. Kakene kan oppbevares i en lufttett beholder i kjøleskapet i én uke.