French 75 Jell-O® Shots
Lær hvordan du lager deilige french 75 jell-o® shots. Perfekt for fester og spesielle anledninger. Enkel oppskrift og tips for suksess.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 12
drikke
Ingredienser
- 1 kopp kokende vann
- 1/2 (85 gram) pakke sitrongelé, blandet (for eksempel Jell-O®)
- 1/4 kopp gin
- 1 3/4 kopper musserende vin, delt
- 3 (7 gram) pakker usmaksgelatin
- 1 dråpe rød matfarging
Fremgangsmåte
- 1Hell kokende vann over sitrongele i et glassmål i målebeger; rør om for å blande. Rør inn gin. Hell blandingen i seksten 2-unse kopper. Plasser koppene i muffinsformer, vippet til den ene siden.
- 2Sett i kjøleskapet til det stivner, ca. 4 timer.
- 3Bland 1 1/4 kopp musserende vin og usmakstilsetning gelatin i en liten kjele. La det stå i ca. 3 minutter. Varm opp på lav varme, mens du rører konstant, til gelatinen er oppløst, 3 til 5 minutter. Tilsett resten av vinen (1/2 kopp) og matfarge; rør om for å blande.
- 4Ta muffinsformene ut av kjøleskapet. Sett koppene oppreist; hell vinblandingen over sitronblandingen.
- 5Sett tilbake i kjøleskapet og la det stå til det stivner, ca. 4 timer.