Høyprotein eggekrem

Høyprotein eggekrem

oppskrift på en næringsrik eggkrem med høyt proteininnhold, perfekt som frokost eller lett dessert

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1/4 kopp skummetmelk pulver
  • 3 spiseskjeer honning, oppvarmet
  • 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 3 egg
  • 3 kopper melk
  • 4 klyper maltnøtt, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 2Rør sammen tørr melk, honning og vanilje i en bolle; pisk inn eggene. Visp melken inn i eggeblandingen til en jevn eggekrem. Fordel eggekremen i fire små porsjonsformer og dryss hver med muskatnøtt. Plasser formene i en dyp panne fylt med varmt vann.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen til de er stivnet, ca. 40 minutter. Avkjøl helt før servering.