Ponche de crème
Lær hvordan du lager ponche de creme, en tradisjonell søt og kremet juledrikk. Enkel oppskrift med trinnvise instrukser for en smakfull jul.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
drikke
Ingredienser
- 12 egg
- 1 skall av 1 lime
- 6 bokser (12 væsounntunser) med lettfordampet melk
- 3 bokser (14 unser) søtet kondensert melk, eller mer etter smak
- 1 kopp rom, eller mer etter smak
- 2 teskjeer aromatisk bitters (som Angostura®)
- 1 teskje nyrevet muskatnøtt
Fremgangsmåte
- 1Pisk egg og limeskall sammen i en stor bolle til det er lyst og luftig. Rør inn den kondenserte melken og den evaporerte melken etter smak. Tilsett rom, bitters og muskatnøtt. Fjern limeskallet og server over knust is.