Hello Fresh Mobile Banner
Davids feilfrie bacon- og key lime-pai

Davids feilfrie bacon- og key lime-pai

oppskrift på david's no mistakin' bacon key lime pie - en unik kombinasjon av søtt, syrlig og salt. perfekt for dessert eller spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1 pund epletre- og røykbacon
  • 1 ¼ kopper knuste grahamkjeks fra omtrent 10 kjeks (2 ¼ tommer x 4 ¾ tommer)
  • ¼ kopp lettbrunt sukker, pakket
  • 7 spiseskjeer usaltet smør, smeltet
  • 4 eggeplommer
  • 1 (14 unser) boks søtet kondensert melk
  • ½ kopp fersk eller flaske-presset Key lime-saft
  • 3 spiseskjeer knuste grahamkjeks fra omtrent 2 kjeks (2 ¼ tommer x 4 ¾ tommer)
  • 1 kopp kremfløte
  • ½ kopp rent lønnesirup
  • Skallet av 2 Key-limer
  • Spesialutstyr: 23 cm paiform, non-stick spray med vegetabilsk olje

Fremgangsmåte

  1. 1Lag bunnen av bacon og grahamkjeksbunn: Spray en 23 cm rund paiform rikelig med non-stick vegetabilsk spray. I en stor, tykk stekepanne over moderat varme, kok baconet, vend det av og til, til det er sprøtt. Overfør baconet til en tallerken med papirhåndkle for å renne av, og la fettet bli igjen i pannen. Sil baconfettet gjennom en finmasket sikt, mål opp 4 ss til fyllet, og kast resten. Finhakk baconet. Sett til side 3 ss bacon til pynt, og ha resten i en middels stor bolle. Tilsett grahamkjeks-smuler og brunt sukker, og rør godt sammen. Drypp over smeltet smør og rør til alt er godt blandet. Trykk blandingen jevnt ut i bunnen og opp langs kantene av den forberedte paiformen, og sett den i kjøleskapet i 30 minutter.
  2. 2Spray en 23 cm paiform rikelig med non-stick vegetabilsk spray.
  3. 3I en stor, tykk stekepanne over moderat varme, kok baconet, vend det av og til, til det er sprøtt. Overfør baconet til en tallerken med papirhåndkle for å renne av, og la fettet bli igjen i pannen. Sil baconfettet gjennom en finmasket sikt, mål opp 4 ss til fyllet, og kast resten.
  4. 4Finhakk baconet. Sett til side 3 ss bacon til pynt, og ha resten i en middels stor bolle. Tilsett grahamkjeks-smuler og brunt sukker, og rør godt sammen. Drypp over smeltet smør og rør til alt er godt blandet. Trykk blandingen jevnt ut i bunnen og opp langs kantene av den forberedte paiformen, og sett den i kjøleskapet i 30 minutter.
  5. 5Lag fyllet: Sett en rist midt i ovnen og forvarm til 175°C. I en stor bolle, visp sammen eggeplommer, kondensert melk, key lime-saft og de 4 ss baconfett som er satt til side. Hell blandingen i den ustekte grahamkjeks- og bacon