Rødkål- og eplesalat
oppskrift på en frisk rødkål- og eplesalat som er perfekt som tilbehør. enkel å lage og full av smak, ideell for sommer- og høstmåltider.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 hode rødkål, hakket
- 3 epler, skåret i tynne strimler
- 1/2 kopp rosiner
- 3 spiseskjeer eplecidereddik
- 1 1/2 spiseskje honning-sennep
- 4 1/2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
Fremgangsmåte
- 1Bland kål, epler og rosiner i en stor bolle.
- 2Visp sammen eddik og honning-sennep til en jevn blanding; hell olivenolje i eddikblandingen mens du visper kraftig til all olje er innarbeidet. Hell dressingen over kålblandingen og vend godt slik at det blir jevnt fordelt.