Rødkål- og eplesalat

Rødkål- og eplesalat

oppskrift på en frisk rødkål- og eplesalat som er perfekt som tilbehør. enkel å lage og full av smak, ideell for sommer- og høstmåltider.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 hode rødkål, hakket
  • 3 epler, skåret i tynne strimler
  • 1/2 kopp rosiner
  • 3 spiseskjeer eplecidereddik
  • 1 1/2 spiseskje honning-sennep
  • 4 1/2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1Bland kål, epler og rosiner i en stor bolle.
  2. 2Visp sammen eddik og honning-sennep til en jevn blanding; hell olivenolje i eddikblandingen mens du visper kraftig til all olje er innarbeidet. Hell dressingen over kålblandingen og vend godt slik at det blir jevnt fordelt.