Karamellisert fransk toast

Karamellisert fransk toast

oppskrift på karamellisert fransk toast som er perfekt for en søt og smakfull frokost eller brunch. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 4 spiseskjeer smør, delt
  • 6 egg
  • 1/2 kopp melk
  • 1/8 teskje salt
  • 8 skiver brød
  • 1 kopp brunt sukker
  • 1/2 kopp vann

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt to spiseskjeer smør i en stekepanne eller en stor stekepanne over middels høy varme.
  2. 2Pisk sammen egg, melk og salt. Dypp brødskivene én etter én i eggeblandingen og stek til de er lysebrune og egget er gjennomstekt.
  3. 3Etter at fire brødskiver er stekt, smelt resten av smøret. Stek de resterende brødskivene til de er lysebrune på begge sider og egget er gjennomstekt.
  4. 4Når alle brødskivene er stekt og tatt ut av pannen, tilsett brunt sukker i pannen. Rør til det er smeltet og klissete. Tilsett vann og rør. Legg fransk toast i karamellsausen. Vend for å dekke, og ta deretter ut toasten. Server.