Karamellisert fransk toast
oppskrift på karamellisert fransk toast som er perfekt for en søt og smakfull frokost eller brunch. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 4 spiseskjeer smør, delt
- 6 egg
- 1/2 kopp melk
- 1/8 teskje salt
- 8 skiver brød
- 1 kopp brunt sukker
- 1/2 kopp vann
Fremgangsmåte
- 1Smelt to spiseskjeer smør i en stekepanne eller en stor stekepanne over middels høy varme.
- 2Pisk sammen egg, melk og salt. Dypp brødskivene én etter én i eggeblandingen og stek til de er lysebrune og egget er gjennomstekt.
- 3Etter at fire brødskiver er stekt, smelt resten av smøret. Stek de resterende brødskivene til de er lysebrune på begge sider og egget er gjennomstekt.
- 4Når alle brødskivene er stekt og tatt ut av pannen, tilsett brunt sukker i pannen. Rør til det er smeltet og klissete. Tilsett vann og rør. Legg fransk toast i karamellsausen. Vend for å dekke, og ta deretter ut toasten. Server.