Mediterranean tunfiskbiter

Mediterranean tunfiskbiter

oppskrift på deilige mediterranean tuna bites, perfekte som forrett eller snacks. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 teskje Dijon-sennep
  • 2 teskjeer limesaft
  • 1 teskje limeskall
  • 1/2 teskje sukker
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 1 boks (ca. 140 g) solid hvit albacore-tunfisk i vann, avrent og i biter
  • 2 spiseskjeer hakkede Roma-tomater
  • 1 1/2 spiseskjeer hakket rødløk
  • 1 spiseskje skrelt, frøet og hakket agurk
  • 1 spiseskje hakket fersk persille
  • 1 teskje kapers, avrent (valgfritt)
  • 8 Original Snack Factory® Pretzel Crisps®
  • 8 skiver uten stein av kalamata-oliven
  • Smuldret fetaost

Fremgangsmåte

  1. 1Rør Dijon-sennep, limesaft, limeskall og sukker sammen i en bolle. Pisk gradvis inn olivenolje, og visp til dressingen tykner litt. Rør inn salt og pepper.
  2. 2Legg tunfisk i en bolle. Vend forsiktig inn tomater, rødløk, agurk, persille og kapers.
  3. 3Hell dressingen over tunfiskblandingen. Rør forsiktig, og prøv å unngå å bryte tunfisken i små biter.
  4. 4Legg en teskje med tunfisk på en pretzel-kjeks, topp med to olivenskiver, og dryss over litt smuldret fetaost.