
Mediterranean tunfiskbiter
oppskrift på deilige mediterranean tuna bites, perfekte som forrett eller snacks. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 teskje Dijon-sennep
- 2 teskjeer limesaft
- 1 teskje limeskall
- 1/2 teskje sukker
- 2 spiseskjeer olivenolje
- Salt og nykvernet svart pepper
- 1 boks (ca. 140 g) solid hvit albacore-tunfisk i vann, avrent og i biter
- 2 spiseskjeer hakkede Roma-tomater
- 1 1/2 spiseskjeer hakket rødløk
- 1 spiseskje skrelt, frøet og hakket agurk
- 1 spiseskje hakket fersk persille
- 1 teskje kapers, avrent (valgfritt)
- 8 Original Snack Factory® Pretzel Crisps®
- 8 skiver uten stein av kalamata-oliven
- Smuldret fetaost
Fremgangsmåte
- 1Rør Dijon-sennep, limesaft, limeskall og sukker sammen i en bolle. Pisk gradvis inn olivenolje, og visp til dressingen tykner litt. Rør inn salt og pepper.
- 2Legg tunfisk i en bolle. Vend forsiktig inn tomater, rødløk, agurk, persille og kapers.
- 3Hell dressingen over tunfiskblandingen. Rør forsiktig, og prøv å unngå å bryte tunfisken i små biter.
- 4Legg en teskje med tunfisk på en pretzel-kjeks, topp med to olivenskiver, og dryss over litt smuldret fetaost.