
Sjokoladebrødskake i kopp
Lær hvordan du lager saftige chocolate brownie cupcakes med vår enkle oppskrift. Perfekt som søt avslutning på enhver anledning!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 1. 1, 2 kopper smør
- 2. 1 (8 unser) pakke semisøt sjokolade (for eksempel Stekr's®)
- 3. 1 (7 unser) pakke revet kokosnøtt (for eksempel Stekr's® Angel Flake®)
- 4. 8 egg
- 5. 3 kopper hvitt sukker
- 6. 2 kopper hvetemel
- 7. 1 spiseskje vaniljeekstrakt
- 8. 1/2 teskje salt
- 9. 2 kopper valnøtter, eller mer etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør fire muffinsformer eller sett i papirformer.
- 22. Bland smør og sjokolade i en kjele over middels lav varme. Kok opp og rør til det er smeltet, ca. 5 minutter; bland inn kokos.
- 33. Pisk eggene med en elektrisk mikser i en bolle. Bland inn sukker, mel, vaniljeekstrakt og salt. Vend inn valnøtter. Rør inn sjokoladeblandingen.
- 44. Fordel røren i de forberedte muffinsformene til de er ca. 2/3 fulle.
- 55. Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 18 til 20 minutter.