Hello Fresh Mobile Banner
Sjokoladebrødskake i kopp

Sjokoladebrødskake i kopp

Lær hvordan du lager saftige chocolate brownie cupcakes med vår enkle oppskrift. Perfekt som søt avslutning på enhver anledning!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1. 1, 2 kopper smør
  • 2. 1 (8 unser) pakke semisøt sjokolade (for eksempel Stekr's®)
  • 3. 1 (7 unser) pakke revet kokosnøtt (for eksempel Stekr's® Angel Flake®)
  • 4. 8 egg
  • 5. 3 kopper hvitt sukker
  • 6. 2 kopper hvetemel
  • 7. 1 spiseskje vaniljeekstrakt
  • 8. 1/2 teskje salt
  • 9. 2 kopper valnøtter, eller mer etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør fire muffinsformer eller sett i papirformer.
  2. 22. Bland smør og sjokolade i en kjele over middels lav varme. Kok opp og rør til det er smeltet, ca. 5 minutter; bland inn kokos.
  3. 33. Pisk eggene med en elektrisk mikser i en bolle. Bland inn sukker, mel, vaniljeekstrakt og salt. Vend inn valnøtter. Rør inn sjokoladeblandingen.
  4. 44. Fordel røren i de forberedte muffinsformene til de er ca. 2/3 fulle.
  5. 55. Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 18 til 20 minutter.