Bakte grønnkålchips
lær hvordan du lager deilige og sunne bakte grønnkålchips. enkel oppskrift som passer til helgen eller en rask snack på farten.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 bunt grønnkål
- 2. 1 spiseskje olivenolje
- 3. 1 teskje krydret salt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Legg et ikke-isolert bakepapir på et stekebrett.
- 22. Med en kniv eller kjøkkensaks fjern forsiktig bladene fra de tykke stilkene og riv dem i biter som er passe store. Vask og tørk grønnkålen grundig med en salatslynge. Drypp grønnkålen med olivenolje og strø over krydder-salt.
- 33. Stek til kantene blir brune, men ikke brente, i 10 til 15 minutter.