Gresk linsalat

Gresk linsalat

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull gresk linsesalat med friske grønnsaker og urter. Perfekt som forrett eller lett måltid på varme dager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 bokser (15 unse) brune linser
  • 1 kopp smuldret fetaost
  • 1/2 flaske (16 unse) gresk eller annen vinaigrettedressing
  • 1 engelsk agurk, skrelt og terninger
  • 1 stor tomat, terninger
  • 1 stor rød løk, terninger

Fremgangsmåte

  1. 1Sil linser og legg dem i en stor bolle. Hell over halvparten av salatdressingen, og rør om for å dekke. Sett i kjøleskapet mens du forbereder de andre grønnsakene. Tilsett fetaost, agurk, tomat og rød løk. Dekk til, og sett i kjøleskapet i 1 time.
  2. 2Rør inn resten av dressingen når retten skal serveres. Kan oppbevares, dekket, i kjøleskapet i opptil 3 dager.