
Gresk linsalat
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull gresk linsesalat med friske grønnsaker og urter. Perfekt som forrett eller lett måltid på varme dager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 bokser (15 unse) brune linser
- 1 kopp smuldret fetaost
- 1/2 flaske (16 unse) gresk eller annen vinaigrettedressing
- 1 engelsk agurk, skrelt og terninger
- 1 stor tomat, terninger
- 1 stor rød løk, terninger
Fremgangsmåte
- 1Sil linser og legg dem i en stor bolle. Hell over halvparten av salatdressingen, og rør om for å dekke. Sett i kjøleskapet mens du forbereder de andre grønnsakene. Tilsett fetaost, agurk, tomat og rød løk. Dekk til, og sett i kjøleskapet i 1 time.
- 2Rør inn resten av dressingen når retten skal serveres. Kan oppbevares, dekket, i kjøleskapet i opptil 3 dager.