Paleo-omelettmuffins
oppskrift på paleo omelet muffins – smakfulle og næringsrike småretter som passer perfekt til frokost eller som snacks. enkel å lage og uten gluten eller melk.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 6
frokost
Ingredienser
- 1. 8 egg
- 2. 8 unser kokt skinke, smuldret
- 3. 1 kopp hakket rød paprika
- 4. 1 kopp hakket løk
- 5. 1/4 teskje salt
- 6. 1/8 teskje malt svart pepper
- 7. 2 spiseskjeer vann
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør 8 muffinsformer eller kle dem med papirformer.
- 22. Pisk eggene sammen i en stor bolle. Bland inn skinke, paprika, løk, salt, svart pepper og vann i de piskede eggene. Fordel eggeblandingen jevnt i de forberedte muffinsformene.
- 33. Stek i den forvarmede ovnen til muffinsene er faste i midten, ca. 18 til 20 minutter.