Paleo-omelettmuffins

Paleo-omelettmuffins

oppskrift på paleo omelet muffins – smakfulle og næringsrike småretter som passer perfekt til frokost eller som snacks. enkel å lage og uten gluten eller melk.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 6
frokost

Ingredienser

  • 1. 8 egg
  • 2. 8 unser kokt skinke, smuldret
  • 3. 1 kopp hakket rød paprika
  • 4. 1 kopp hakket løk
  • 5. 1/4 teskje salt
  • 6. 1/8 teskje malt svart pepper
  • 7. 2 spiseskjeer vann

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør 8 muffinsformer eller kle dem med papirformer.
  2. 22. Pisk eggene sammen i en stor bolle. Bland inn skinke, paprika, løk, salt, svart pepper og vann i de piskede eggene. Fordel eggeblandingen jevnt i de forberedte muffinsformene.
  3. 33. Stek i den forvarmede ovnen til muffinsene er faste i midten, ca. 18 til 20 minutter.