
Brasiliansk stil grillet biff med hvitløksmarinade og dippesaus
oppskrift på brasiliansk-inspirert grillet biff med smakfull hvitløksmarinade og deilig dippesaus. perfekt for sommergrilling og festlige anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 oppskrift Chimichurri Rojo
- 2. To 450 gram skinnsteker av ytrefilet
- 3. 1/4 kopp assorterte oliven, uten stein og hakket
- 4. 1 spiseskje finhakket italiensk persille
- 5. Kosher-salt og nyristet, nykvernet svart pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Lag Chimichurri Rojo, og hell deretter 2/3 kopp av den i en plastpose med glidelås, og bland med indrefiletene. (Sett resten av sausen til side som tilbehør.) Oppbevar i kjøleskapet over natten.
- 22. For å koke kjøttet, forbered en grill med middels varme.
- 33. Ta kjøttet ut av marinaden, og grill det til ønsket stekegrad. (Siden de er tynne og har vært marinert over natten, vil de koke veldig raskt.)
- 44. Del hvert stykke i to, og plasser hver del midt på en varm tallerken. Krydre med salt og pepper, og strø hakkede oliven og finhakket persille over hver bit.
- 55. Server med den reserverte Chimichurri Rojo på siden.