Brasiliansk stil grillet biff med hvitløksmarinade og dippesaus

Brasiliansk stil grillet biff med hvitløksmarinade og dippesaus

oppskrift på brasiliansk-inspirert grillet biff med smakfull hvitløksmarinade og deilig dippesaus. perfekt for sommergrilling og festlige anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 oppskrift Chimichurri Rojo
  • 2. To 450 gram skinnsteker av ytrefilet
  • 3. 1/4 kopp assorterte oliven, uten stein og hakket
  • 4. 1 spiseskje finhakket italiensk persille
  • 5. Kosher-salt og nyristet, nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Lag Chimichurri Rojo, og hell deretter 2/3 kopp av den i en plastpose med glidelås, og bland med indrefiletene. (Sett resten av sausen til side som tilbehør.) Oppbevar i kjøleskapet over natten.
  2. 22. For å koke kjøttet, forbered en grill med middels varme.
  3. 33. Ta kjøttet ut av marinaden, og grill det til ønsket stekegrad. (Siden de er tynne og har vært marinert over natten, vil de koke veldig raskt.)
  4. 44. Del hvert stykke i to, og plasser hver del midt på en varm tallerken. Krydre med salt og pepper, og strø hakkede oliven og finhakket persille over hver bit.
  5. 55. Server med den reserverte Chimichurri Rojo på siden.