Hello Fresh Mobile Banner
Poached Tangerine Slices

Poached Tangerine Slices

Lær hvordan du lager deilige poached tangerine slices. En enkel og frisk dessert som passer perfekt til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 4 faste, tynne skinnede mandariner, satsumas eller mandarinoranger
  • 2. 1 1/2 kopper sukker
  • 3. 3 kopper vann
  • 4. 1/4 kopp tørr hvitvin
  • 5. 1/4 kopp fersk sitronsaft

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 160°C med risten i midten. Skjær tangerinene (inkludert skallet) på tvers i ca. 0,5 cm tykke skiver. Fjern og kast eventuelle frø, og legg tangerinene i en 33 x 23 cm ildfast form, overlapp gjerne litt. Kok opp sukker og vann i en liten kjele, rør av og til, og la det småkoke i 2 minutter. Rør inn vin og sitronsaft og la det småkoke igjen. Hell over frukten. Legg et ark bakepapir direkte over frukten for å holde den nedsenket, og pochér i ovnen til den er mør, men ikke faller fra hverandre, i 1 til 1 ½ time. Fjern bakepapiret og avkjøl frukten til den er lun eller romtemperert.