
Waldorfsalat
Lær hvordan du lager en klassisk waldorf salad med friske epler, selleri og valnøtter. Perfekt for sommermåltidet eller som forrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 kopp hakket selleri
- 2. 1 kopp hakkede, kjernede og skrelte epler
- 3. 1/2 kopp grovhakkede valnøtter
- 4. 1/2 kopp uten kjerner røde druer, delt i to (valgfritt)
- 5. 1/2 til 3/4 kopp majones
Fremgangsmåte
- 11. Bland selleri, epler, valnøtter og druer i en middels stor bolle. Rør inn majones. Server ved romtemperatur eller avkjølt.
- 22. Bland selleri, epler, valnøtter og druer i en middels stor bolle.
- 33. Rør inn majones.
- 44. Server ved romtemperatur eller avkjølt.