Norske pannekaker - Pannekaken

Norske pannekaker - Pannekaken

oppskrift på deilige norske pannekaker, perfekte for frokost eller dessert. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 3 egg
  • 2. 1 1/2 kopper melk
  • 3. 1 kopp hvetemel
  • 4. 1/4 teskje salt
  • 5. 1 teskje sukker

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland eggene og melken i beholderen til en blender. Tilsett melet, saltet og sukkeret, og kjør til det er jevnt.
  2. 22. Varm opp en stekepanne på middels høy varme, og smør den med koking spray eller smør. Ta omtrent 1/4 kopp av røren og hell den i pannen, og vipp pannen for å fordele røren jevnt. Stek til toppen ser tørr ut, ca. 30 sekunder. Skli forsiktig en stekespade under pannekaken og snu den. Stek i noen sekunder på den andre siden, bare til den er lett brunet. Legg den på en tallerken, og gjenta med resten av røren.