
Norske pannekaker - Pannekaken
oppskrift på deilige norske pannekaker, perfekte for frokost eller dessert. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 3 egg
- 2. 1 1/2 kopper melk
- 3. 1 kopp hvetemel
- 4. 1/4 teskje salt
- 5. 1 teskje sukker
Fremgangsmåte
- 11. Bland eggene og melken i beholderen til en blender. Tilsett melet, saltet og sukkeret, og kjør til det er jevnt.
- 22. Varm opp en stekepanne på middels høy varme, og smør den med koking spray eller smør. Ta omtrent 1/4 kopp av røren og hell den i pannen, og vipp pannen for å fordele røren jevnt. Stek til toppen ser tørr ut, ca. 30 sekunder. Skli forsiktig en stekespade under pannekaken og snu den. Stek i noen sekunder på den andre siden, bare til den er lett brunet. Legg den på en tallerken, og gjenta med resten av røren.