Maltede vaniljeshakes

Maltede vaniljeshakes

dypdykk i hvordan lage deilige maltet vanilje milk shakers med enkel oppskrift, tips og variasjoner for en forfriskende sommerdrikk.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 5 minutter
Porsjoner: 2
drikke

Ingredienser

  • 1. 3/4 kopp kald helmelk
  • 1 vaniljestang, delt på langs
  • 2 1/4 kopper vaniljeis
  • 2 spiseskjeer maltmelkpulver
  • 1/4 kopp maltmelk-kuler (som Whoppers eller Maltesers; ca. 1 unse), knust i morter med pestle eller i foodprocessor

Fremgangsmåte

  1. 1Sett to glassene, hver på 12 unser (eller større), i fryseren for å avkjøle i 1 time. Hell melk i en blender. Skrap ut frøene fra vaniljestangen; kast stangen. Sett på lokk og kjør i blender i 15 sekunder. Tilsett iskrem og maltmelkpulver, og kjør til blandingen er tykk og kremet, og stopp for å presse ned iskremen etter behov. Fordel melkeskaken jevnt i de avkjølte glassene. Topp hver med knuste maltmelkballer og server.
  2. 2Sett til glassene, hver på 12 unser (eller større), i fryseren for å avkjøle i 1 time.
  3. 3Hell melk i en blender. Skrap ut frøene fra vaniljestangen; kast stangen. Sett på lokk og kjør i blender i 15 sekunder. Tilsett iskrem og maltmelkpulver, og kjør til blandingen er tykk og kremet, og stopp for å presse ned iskremen etter behov. Fordel melkeskaken jevnt i de avkjølte glassene. Topp hver med knuste maltmelkballer og server.