Jasmin Pisket Fløte

Jasmin Pisket Fløte

Lær hvordan du lager jasmine whipped cream, en lett og luftig krem som passer perfekt til kaker, frukt og desserter. En enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1 kopp kaldt kremfløte
  • 1 spiseskje god kvalitet løs jasmine-te eller 3 jasmine-teposer
  • 1 spiseskje sukker

Fremgangsmåte

  1. 1Bland den avkjølte kremen og teen i en bolle. Dekk til; la stå i kjøleskapet over natten eller opptil 2 dager. Sil krem-teenblandingen gjennom en fin sil over en blandebolle; kast eventuelle faste stoffer. Tilsett sukker; pisk til det dannes topper.
  2. 2Bland den avkjølte kremen og teen i en bolle. Dekk til; la stå i kjøleskapet over natten eller opptil 2 dager.
  3. 3Sil krem-teenblandingen gjennom en fin sil over en blandebolle; kast eventuelle faste stoffer. Tilsett sukker; pisk til det dannes topper.