
Sjokolade- og bringebærglasur
Lær hvordan du lager en smakfull sjokolade-rips-frosting som passer perfekt til kaker og cupcakes. Enkel oppskrift med trinn for trinn veiledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1 pund halv-søt sjokolade, hakket
- 1 1/3 kopper rømme
- 6 spiseskjeer uten frø bringebærsyltetøy, vispet for å løsne
- 1/4 kopp lys mais sirup
- 2 spiseskjeer framboise eau-de-vie (klar bringebærlikør) eller brandy
- 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- 3 spiseskjeer usaltet smør, romtemperert
Fremgangsmåte
- 1Rør sjokolade i toppen av et dobbelkoker over småkokevann til den er smeltet og glatt. Hell sjokoladen i en stor bolle. La den avkjøle til romtemperatur. Tilsett rømme, syltetøy, mais sirup, framboise og vanilje i sjokoladen. Bruk en elektrisk mikser og pisk til blandingen er luftig, glatt og lys i fargen, ca. 3 minutter. Pisk inn smør. (Frostingen kan lages 2 timer i forveien. La den stå i romtemperatur. Visp frostingen før bruk.)