Hello Fresh Mobile Banner
Hjemmelaget ricotta med aprikoser og valnøtter

Hjemmelaget ricotta med aprikoser og valnøtter

oppskrift på hjemmelaget ricotta med søte aprikoser og sprø valnøtter. en deilig dessert eller frokostrett for en smakfull opplevelse.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 8 kopper helmelk
  • 1 kopp kremfløte
  • 1 teskje kosher-salt
  • 3 spiseskjeer fersk sitronsaft
  • 1/2 kopp grovhakkede California- aprikoser
  • 1/3 kopp finhakkede, ristet valnøtter
  • Spesialutstyr: osteklede

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Kled en sikt med osteklede eller et fuktig kjøkkenpapir og plasser den over en bolle.
  3. 3I en stor, tykk gryte over moderat varme, kok opp melken, fløten og saltet, mens du rører konstant for å unngå at det brenner seg fast. Tilsett sitronjuicen, skru ned varmen til lav og fortsett å røre til det dannes ostemasse, omtrent 3 minutter.
  4. 4Hell blandingen gjennom den kledde sikten og la den renne av i ca. 10 minutter. Fjern ricottaen fra sikten og over i en middels stor bolle, og kast væsken. Bland inn aprikoser og valnøtter, og server.
  5. 5BYOC: Føl deg fri til å tilsette noen friske urter her, oregano eller timian vil være vakkert. Du kan også dryppe litt sitroninfusert olivenolje på toppen.