
Pølse- og grynlasagne
oppskrift på sausagegrits lasagna - en unik og velsmakende rett med krydrede pølser og kremete grateng. perfekt for en mettende middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. I en middels stor kjele, kok opp vannet, tilsett gryn og kok til det tykner, ca. 5 til 7 minutter. Fordel grynene i to bakeformer på 13 x 9 x 2 tommer. La avkjøle.
- 22. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 33. I en middels stor stekepanne, kok løk og paprika i olivenolje til de er møre. Sett til side. I en annen middels stor stekepanne, kok pølse til den er gjennomstekt. Tilsett løk og paprika og bland godt. Ha i tomatsausen og rør inn pølseblandingen. La det småkoke på lav varme i 15 minutter.
- 44. Skjær grynene horisontalt i to rektangler på 13 x 9 tommer. Legg ett rektangel i bunnen av en ildfast form på 13 x 9 tommer; fordel halvparten av pølseblandingen over. Topp med halvparten av rømme, og deretter halvparten av mozzarellaosten. Gjenta lagene.
- 55. Stek i 40 til 45 minutter. La stå i 10 minutter før servering.