
Selskapet Kylling
Lær hvordan du lager en deilig company chicken, perfekt for en smakfull hovedrett. Enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 22. Vend kyllingbrystene i dressingsblandingen.
- 33. Varm opp oljen i en stor non-stick stekepanne på middels høy varme til den er veldig varm. Legg i kyllingen og kok uten å røre til den er godt brunet, ca. 4 minutter. Snu kyllingen, tilsett smør i pannen, og kok til kyllingen er akkurat gylden på den andre siden, ytterligere 3 minutter. Overfør kyllingen til en stor ildfast form.
- 44. Til pannen, tilsett sopp og en klype salt; kok, rør av og til, til soppen er gylden, ca. 5 minutter. Skje soppen over kyllingen.
- 55. I en middels stor kjele, bland suppen, kremosten og vinen. Rør over middels høy varme til alt er godt blandet og gjennomvarmt. Hell sausen over kyllingen og soppen.
- 66. Stek, uten lokk, til kyllingen er gjennomstekt, ca. 1 time. Strø over hakket persille og server.