Selskapet Kylling

Selskapet Kylling

Lær hvordan du lager en deilig company chicken, perfekt for en smakfull hovedrett. Enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 6 benfrie, skinnløse kyllingbryst (ca. 1,6 kg)
  • 2. 4 poser italiensk dressingsmiks
  • 3. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 4. 2 spiseskjeer usaltet smør
  • 5. 450 gram hvite sopp, skivet
  • 6. Kosher-salt
  • 7. Én boks på 10 3/4 unser (ca. 305 g) kremet soppsuppe
  • 8. 170 gram kremost
  • 9. ¾ kopp tørr hvitvin
  • 10. 2 spiseskjeer hakket fersk flatbladpersille

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 22. Vend kyllingbrystene i dressingsblandingen.
  3. 33. Varm opp oljen i en stor non-stick stekepanne på middels høy varme til den er veldig varm. Legg i kyllingen og kok uten å røre til den er godt brunet, ca. 4 minutter. Snu kyllingen, tilsett smør i pannen, og kok til kyllingen er akkurat gylden på den andre siden, ytterligere 3 minutter. Overfør kyllingen til en stor ildfast form.
  4. 44. Til pannen, tilsett sopp og en klype salt; kok, rør av og til, til soppen er gylden, ca. 5 minutter. Skje soppen over kyllingen.
  5. 55. I en middels stor kjele, bland suppen, kremosten og vinen. Rør over middels høy varme til alt er godt blandet og gjennomvarmt. Hell sausen over kyllingen og soppen.
  6. 66. Stek, uten lokk, til kyllingen er gjennomstekt, ca. 1 time. Strø over hakket persille og server.