
Venice Sunset Cocktail
Lær hvordan du lager den elegante venice sunset cocktail. En perfekt sommerdrikk med fruktige smaker og vakker farge. Enkel oppskrift og tips!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 5 minutter
Porsjoner: 2
drikke
Ingredienser
- 12 frosne kirsebær
- 4 bambuspyd (6 tommer)
- 1/2 kopp grapefruktjuice
- 1/4 kopp musserende hvit druejuice
- 2 spiseskjeer av den reserverte kirsebærsaucen fra italienske donuts med kirsebærsauce, avkjølt
- 4 unser Amaretto-likør
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Tre 3 frosne kirsebær på hver spyd. Sett dem i fryseren til de skal brukes til å pynte drikkene.
- 3Hell 2 spiseskjeer grapefruktjuice i hver av de 4 champagneglassene, og topp med 1/4 kopp musserende druejuice. Tilsett 1/2 spiseskje av den reserverte kirsebærsausen, og pynt med de frosne kirsebærspydene.
- 4For de voksne, tilsett 1 unse Amaretto-likør.