
Mediterranean Creamsicle-iskuler
oppskrift på mediterranean creamsicle floats - en kremet og forfriskende drink perfekt for varme sommerdager. enkel å lage og deilig smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- Liten klype safrantråder
- 1 pint vaniljeis
- 2 bokser á 11 unser blodappelsinbrus (som San Pellegrino Aranciata Rossa)
- Hakket kandisert appelsinskall, til pynt
- 1/4 kopp sukker
Fremgangsmåte
- 1Lag safransirupen: Kok opp ¼ kopp vann og sukker i en liten kjele. Skru ned varmen til middels lav og la det småkoke i 3 minutter, rør av og til for å løse opp sukkeret. Tilsett safran og fjern fra varmen. La det avkjøle helt.
- 2Ha en kule iskrem i hvert av de fire glassene, og fyll deretter opp med brus. Drypp safransirupen over og pynt med kandisert appelsinskall.
- 3Fotograf: Levi Brown