Bobbys Ricotta-ostekake

Bobbys Ricotta-ostekake

oppskrift på bobbys ricotta cheesecake, en deilig og kremet dessert perfekt for enhver anledning. lær hvordan du lager denne smakfulle ostekaken steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 8 store grahamkjeks (ca. 100 gram)
  • 2. 2 spiseskjeer usaltet smør, smeltet
  • 3. 225 gram Neufchâtel-ost, myknet
  • 4. 1 1/2 kopper delskummet ricottaost
  • 5. 1/2 kopp sukker
  • 6. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 7. 1 egg
  • 8. Kakaopulver, til støving
  • 9. 2 kopper skivede jordbær, drysset med 1 teskje sukker

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  3. 33. Til bunnen: Ha grahamkjeksene i en food processor og puls til det er finmalt. Tilsett smøret og puls igjen for å blande det godt. Hell blandingen i bunnen av en 20 cm rund springform og trykk den jevnt utover. Stek i 8 til 10 minutter. La avkjøle.
  4. 44. Til fyllet: Pisk sammen kremost og ricotta med en elektrisk mikser. Tilsett sukker, vanilje og egg, og pisk til det er godt blandet. Hell fyllet over den avkjølte bunnen. Sett formen på et stekebrett og stek i 25 til 30 minutter, eller til midten er fast og kantene er gyldne. La den avkjøle til romtemperatur, og sett den deretter i kjøleskapet over natten.
  5. 55. Når den skal serveres, skjær i skiver og dryss over kakaopulver og de skivede jordbærene.