
Dobbel Lag med Gresskarostekake
Oppdag oppskriften på en himmelsk dobbel lag gresskarcheesecake. Perfekt til høst- og vinterkvelder. Enkel å lage, fantastisk smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 90 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Sesong: høst
Ingredienser
- 2 (8 ounce) pakker kremost, myknet
- 1/2 kopp hvitt sukker
- 1/2 teskje vaniljeekstrakt
- 2 egg
- 1 (9 tommer) ferdig grahamkjeksbunn
- 1/2 kopp gresskar puré
- 1/2 teskje malt kanel
- 1 klype malt nellik
- 1 klype malt muskatnøtt
- 1/2 kopp frossen pisket topping, tint
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 325 grader F (165 grader C).
- 2I en stor bolle, kombiner kremost, sukker og vanilje. Pisk til det er glatt. Bland inn ett egg om gangen. Fjern 1 kopp av røren og spre den utover bunnen av paideigen; sett til side.
- 3Tilsett gresskar, kanel, nellik og muskatnøtt i den gjenværende røren og rør forsiktig til det er godt blandet. Spre forsiktig over røren i paideigen.
- 4Stek i forvarmet ovn i 35 til 40 minutter, eller til midten er nesten stivnet. La det avkjøles, deretter kjøl ned i 3 timer eller over natten. Dekk med pisket topping før servering.