Dobbel Lag med Gresskarostekake

Dobbel Lag med Gresskarostekake

Oppdag oppskriften på en himmelsk dobbel lag gresskarcheesecake. Perfekt til høst- og vinterkvelder. Enkel å lage, fantastisk smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 90 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Sesong: høst

Ingredienser

  • 2 (8 ounce) pakker kremost, myknet
  • 1/2 kopp hvitt sukker
  • 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 2 egg
  • 1 (9 tommer) ferdig grahamkjeksbunn
  • 1/2 kopp gresskar puré
  • 1/2 teskje malt kanel
  • 1 klype malt nellik
  • 1 klype malt muskatnøtt
  • 1/2 kopp frossen pisket topping, tint

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 325 grader F (165 grader C).
  2. 2I en stor bolle, kombiner kremost, sukker og vanilje. Pisk til det er glatt. Bland inn ett egg om gangen. Fjern 1 kopp av røren og spre den utover bunnen av paideigen; sett til side.
  3. 3Tilsett gresskar, kanel, nellik og muskatnøtt i den gjenværende røren og rør forsiktig til det er godt blandet. Spre forsiktig over røren i paideigen.
  4. 4Stek i forvarmet ovn i 35 til 40 minutter, eller til midten er nesten stivnet. La det avkjøles, deretter kjøl ned i 3 timer eller over natten. Dekk med pisket topping før servering.