
Safranstekt hvitløk-cavatelli med marsala-brunt smør
oppskrift på saffron roast garlic cavatelli med marsala brun smør. en smakfull rett med safran, hvitløk og smør som passer til spesielle anledninger eller hverdagsmiddagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. For safranstekt hvitløk-cavatelli: I en liten kjele kok opp kyllingkraft og safran til kraften får en dyp gul farge (omtrent tre minutter), fjern fra varmen. I en food processor, bruk den plastiske kniven, tilsett den ristet hvitløken, ricottaost, mel, olivenolje, salt og bakepulver, og puls ett eller to ganger. Deretter tilsett halvparten av den varme safrankraften og begynn å kjøre maskinen, og fortsett å tilsette den varme kraften til en deig dannes. (Merk at det kanskje ikke er nødvendig å bruke hele mengden kraft.) Når deigen er ferdig, følg instruksjonene på pakken for å lage cavatelli med maskinen. Når cavatelliene er laget, pochér dem i saltet, kokende vann i to til tre minutter. Avkjøl pastaen i kaldt vann, sil av vannet og vend inn litt olivenolje.
- 22. For marsala-brunt smør: I en middels stor stekepanne, tilsett smør, smelt det og la det koke til smøret er brunt. Tilsett hvitløk og sjalottløk. Deglaser med marsala og krydre med basilikum, persille, sitronsaft, salt og nykvernet svart pepper. Vend det brune smøret sammen med safranstekt hvitløk-cavatelli, og legg det i en serveringsskål. Pynt med revet romanoost på toppen og server.