
Knekkepartet svart pepperpasta
oppskrift på krakret pepperpasta med en perfekt balanse av krydder og smak. enkel å lage og perfekt for en rask middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Rens og tør noen kleshenger for å henge opp pastaen til tørk.
- 22. I en food processor, tilsett melet, eggene, oljen og svart pepper. Kjør til blandingen ligner brødsmuler. Legg blandingen på arbeidsflaten og kna den lett i noen minutter til den er glatt. Den skal være ganske fast. Pakk deigen inn i plastfolie og la den hvile i romtemperatur i 30 minutter.
- 33. For å lage pasta med pastamaskin: Ta en fjerdedel av deigen og form den til en flat rektangulær form med hendene. Kjør den gjennom den bredeste innstillingen på pastamaskinen. Brett den delen i tre like store deler til en rektangulær form og kjør den gjennom maskinen igjen. Etter at du har kjørt den gjennom på den første innstillingen, er det ikke nødvendig å brette den igjen, bare kjør den gjennom, og gjør innstillingen smalere for hver gang.
- 44. Hvis pastaen ryker mens du bruker pastamaskinen, ikke vær bekymret, bare brett den tilbake til en rektangulær form og kjør den gjennom den bredeste innstillingen igjen. En rift kan skyldes at det er en hindring i maskinen mellom rullegardinene. Hvis det er tilfelle, åpne maskinen til den bredeste innstillingen og la det som satt fast falle ut.
- 55. Hvis pastaen setter seg fast i maskinen, løsne litt på maskinen for å hjelpe pastaen gjennom.
- 66. Når du har kjørt pastaen gjennom den smaleste innstillingen, strø litt mel over toppen og brett den i to, kortende mot kortende, og gjenta dette flere ganger til du har en mindre rektangulær form. Med den brettede kanten mot deg, skjær vertikale striper ca. 1/2 tomme brede langs pastaens bredde. Ta forsiktig en stripe, unfold den helt, og heng den på kleshengeren.
- 77. Gjenta med resten av pastaen, bruk en fjerdedel av deigen hver gang.
- 88. For å lage pasta for hånd: Dryss arbeidsflaten lett med mel. Ta en fjerdedel av deigen