Gresk pastasalat I

Gresk pastasalat I

Lag en deilig gresk pastasalat med friske grønnsaker, fetaost og oliven. Perfekt for sommermat og enkel å lage. Oppdag oppskriften i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp olivenolje
  • 2. 1/2 kopp rødvinseddik
  • 3. 1 1/2 teskjeer hvitløkspulver
  • 4. 1 1/2 teskjeer tørket basilikum
  • 5. 1 1/2 teskjeer tørket oregano
  • 6. 3/4 teskje svart pepper, malt
  • 7. 3/4 teskje hvitt sukker
  • 8. 2 1/2 kopper kokt makaroni med rør
  • 9. 3 kopper ferske, skivede sopp
  • 10. 15 cherrytomater, delt i to
  • 11. 1 kopp skivede røde paprika
  • 12. 3/4 kopp smuldret fetaost
  • 13. 1/2 kopp hakket grønn løk
  • 14. 1 boks (113 gram) hele svarte oliven
  • 15. 3/4 kopp skivet pepperoni, kuttet i strimler

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle, visp sammen olivenolje, eddik, hvitløkspulver, basilikum, oregano, svart pepper og sukker. Tilsett kokt pasta, sopp, tomater, røde paprika, fetaost, grønn løk, oliven og pepperoni. Vend godt slik at det blir jevnt fordelt. Dekk til, og la det stå i kjøleskapet i 2 timer eller over natten.