
Stekte rødbetblader
oppskrift på sauterte beets greens, en næringsrik og smakfull grønnsaksrett som er enkel å lage. perfekt som tilbehør eller lett måltid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- Olivenolje, til å smøre pannen
- 2 bunt(er) betesalat, vasket og kuttet i 5 cm store biter
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 teskje knuste rød pepperflak
- Skall og saft av 1/2 sitron
- Kosher-salt og nykvernet pepper
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Varm opp en middels stor stekepanne med olje over middels varme til oljen glitrer. Tilsett rødbetbladene og hvitløk, og vend dem rundt til bladene er visnet og møre, ca. 5 til 8 minutter. Tilsett rød pepperflak og sitronskall og -saft, og vend godt. Krydre med salt og pepper.