Stekte rødbetblader

Stekte rødbetblader

oppskrift på sauterte beets greens, en næringsrik og smakfull grønnsaksrett som er enkel å lage. perfekt som tilbehør eller lett måltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. Olivenolje, til å smøre pannen
  • 2. 2 bunt(er) betesalat, vasket og kuttet i 5 cm store biter
  • 3. 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 4. 1 teskje knuste rød pepperflak
  • 5. Skall og saft av 1/2 sitron
  • 6. Kosher-salt og nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Varm opp en middels stor stekepanne med olje over middels varme til oljen glitrer. Tilsett rødbetbladene og hvitløk, og vend dem rundt til bladene er visnet og møre, ca. 5 til 8 minutter. Tilsett rød pepperflak og sitronskall og -saft, og vend godt. Krydre med salt og pepper.