
Gulrotslaw
oppskrift på gulrotsalat, en frisk og enkel rett perfekt for sommermåltider eller som tilbehør. lær hvordan du lager den trinn for trinn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 pund gulrøtter, omtrent 12 til 15 mellomstore
- 1/2 kopp majones
- En klype kosher-salt
- 1/3 kopp sukker
- 1/2 kopp hermetisk ananas, most, godt drenert for all væske
- 1/2 kopp rosiner
- 2 teskjeer karri pulver
- 1 teskje finhakket hvitløk
- En klype sellerifrø og/eller karvefrø, valgfritt
Fremgangsmåte
- 1Vask gulrøttene og skrell dem, om nødvendig. Bruk en grønnsaksskreller til å skjære gulrøttene i brede, nudel-lignende strimler.
- 2I en stor blandingsbolle visper du sammen majones, salt, sukker, ananas, rosiner, karri, hvitløk og sellerifrø og/eller karvefrø, hvis du bruker det. Tilsett gulrøttene og vend godt sammen. Server umiddelbart eller sett i kjøleskapet i 1 time for å servere kaldt.