Hello Fresh Mobile Banner
Kinesisk kyllingsalat

Kinesisk kyllingsalat

Lær hvordan du lager en frisk og smakfull chinese chicken salad. Perfekt for sommermåltidet eller en sunn lunsj. En enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp peanøttolje
  • 2 spiseskjeer orientalsk sesamolje
  • 1 liten hvitløksfedd, skrelt og blansjert
  • 1 spiseskje sukker
  • 3 spiseskjeer riseddik
  • 2 spiseskjeer soyasaus
  • 1/4 kopp peanøttsmør
  • 2 spiseskjeer sesampasta
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 1 teskje chilipaste med soyabønner, valgfritt
  • 2 kopper kokt kyllingbryst, revet i bitestørrelse biter
  • 2 kopper kokt makaroni med rør, type elbow
  • 1 pakke (ca. 280 gram) frosne små erter, tint
  • 2 vårløk, kun den grønne delen, tynne skiver
  • Hakket koriander, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. 1I en foodprosessor eller blender, kombiner og kjør peanøtt- og sesamolje, hvitløk, sukker, riseddik, soyasaus, peanøttsmør og sesampasta til en jevn puré. Smak til med salt og pepper. Ønsker du det, kan du røre inn chili paste.
  2. 2Rett før servering, vend kylling, makaroni og erter med sausen og pynt med vårløk og koriander.