
Alt av laksburgere med vårløk, rømme og kremostsaus
Lær hvordan du lager deilige laksburgere med scallion sour cream og kremostsaus. En enkel og smakfull oppskrift for en smakfull hovedrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm utendørsgrillen hvis du bruker den, til middels høy varme. Forbered en varm grill med matlagingsspray. Innendørs kan du bruke en stor stekepanne i stedet for en grillpanne, og forvarm den med en liten skvett ekstra virgin olivenolje til middels høy varme.
- 22. Legg laksen i en foodprocessor og puls den til grov kjøttfarse for å lage burgere. Overfør fisken til en blandingsbolle og krydre med grillkrydder, valmuefrø, sesamfrø og dill. Bland godt og form fire burgere. Drypp burgerne med ekstra virgin olivenolje.
- 33. Kok burgerne i 3 minutter på hver side for en rosa kjerne, eller 4 til 5 minutter på hver side for gjennomkokt fisk.
- 44. Mens burgerne koker, bland kremost og vårløk i en bolle, og vend inn rømme og sitronsaft.
- 55. Topp burgerne med salat, tomat, løk og saus på sprø, ristet hamburgerbrød.