Sunn gryterett med saktekoker

Sunn gryterett med saktekoker

oppskrift på sunn og smakfull chili laget i slow cooker. perfekt for en enkel og næringsrik middag uten mye arbeid. ideell for helårskos!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 8 unser kyllingbryst uten skinn og bein, i terninger
  • 2. 8 unser magert kalkunkjøtt, karbonadedeig
  • 3. 3/4 kopp hermetiske små svarte bønner
  • 4. 3/4 kopp hermetiske store hvite bønner (Great Northern)
  • 5. 4 kopper kylling- eller grønnsaksbuljong uten salt og MSG
  • 6. 2 kopper økologisk hermetisk tomatsaus med lavt natriuminnhold
  • 7. 1 kopp hermetiske knuste tomater uten salt
  • 8. 1/4 kopp limesaft
  • 9. 3/4 kopp hakket selleri
  • 10. 3/4 kopp mais (frossen, hermetisk eller fersk)
  • 11. 1/2 grønn paprika, hakket
  • 12. 1/2 oransje paprika, hakket
  • 13. 1/2 rød paprika, hakket
  • 14. 1/2 gul paprika, hakket
  • 15. 1/2 fersk jalapeño, finhakket
  • 16. 1/2 kopp hakket gul løk
  • 17. 1/4 kopp hakket fersk koriander
  • 18. 2 fedd hvitløk, hakket
  • 19. 2 ss chilipulver
  • 20. 2 ts malt spisskummen

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Legg kylling og kalkun i en stor kjele over middels varme og kok til det er lett brunet.
  3. 3Legg det deretter i en 4-liters slow cooker sammen med bønnene, buljongen, tomatsausen, hermetiske tomater, limesaft, selleri, mais, paprika, jalapeño, løk, koriander, hvitløk, chilipulver og spisskummen.
  4. 4Du kan koke på høy varme for en raskere chili som er klar på 3 timer, eller på lav varme i 6 timer.
  5. 5Still inn bryteren, nyt dagen din, og kom hjem til et sunt måltid.