
Sunn gryterett med saktekoker
oppskrift på sunn og smakfull chili laget i slow cooker. perfekt for en enkel og næringsrik middag uten mye arbeid. ideell for helårskos!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 8 unser kyllingbryst uten skinn og bein, i terninger
- 2. 8 unser magert kalkunkjøtt, karbonadedeig
- 3. 3/4 kopp hermetiske små svarte bønner
- 4. 3/4 kopp hermetiske store hvite bønner (Great Northern)
- 5. 4 kopper kylling- eller grønnsaksbuljong uten salt og MSG
- 6. 2 kopper økologisk hermetisk tomatsaus med lavt natriuminnhold
- 7. 1 kopp hermetiske knuste tomater uten salt
- 8. 1/4 kopp limesaft
- 9. 3/4 kopp hakket selleri
- 10. 3/4 kopp mais (frossen, hermetisk eller fersk)
- 11. 1/2 grønn paprika, hakket
- 12. 1/2 oransje paprika, hakket
- 13. 1/2 rød paprika, hakket
- 14. 1/2 gul paprika, hakket
- 15. 1/2 fersk jalapeño, finhakket
- 16. 1/2 kopp hakket gul løk
- 17. 1/4 kopp hakket fersk koriander
- 18. 2 fedd hvitløk, hakket
- 19. 2 ss chilipulver
- 20. 2 ts malt spisskummen
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Legg kylling og kalkun i en stor kjele over middels varme og kok til det er lett brunet.
- 3Legg det deretter i en 4-liters slow cooker sammen med bønnene, buljongen, tomatsausen, hermetiske tomater, limesaft, selleri, mais, paprika, jalapeño, løk, koriander, hvitløk, chilipulver og spisskummen.
- 4Du kan koke på høy varme for en raskere chili som er klar på 3 timer, eller på lav varme i 6 timer.
- 5Still inn bryteren, nyt dagen din, og kom hjem til et sunt måltid.





