
Kremete eggerøre med dill, Havartiost, landskinke og smørstekte krutonger
Oppdag en kremet og smakfull frokostoppskrift med eggerøre, dill havarti, country ham og sprø krutonger. Perfekt for en luksuriøs start på dagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. For krutongene: Forvarm ovnen til 150 grader Celsius. Varm opp oljen i en støpejernspanne over høy varme. Tilsett skinke og kok til den er gyllenbrun. Overfør til en tallerken med tørkepapir ved hjelp av en hullsleiv. Når den er avkjølt, skjær i terninger på ca. 1,5 cm.
- 22. Skru ned varmen til middels høy og tilsett smør og hvitløk i pannen. Kok i noen sekunder, og tilsett brødet. Krydre med salt og pepper, og kok til krutongene er lett gyllenbrune på alle sider. Overfør til et stekebrett og hold varm i ovnen.
- 33. For de kremete eggene: Smelt smør i en stor non-stick stekepanne over lav varme. Visp eggene i en bolle til de er lette og luftige, og krydre med salt og pepper. Hell eggene i pannen og kok sakte over lav varme. Rør kontinuerlig med en varmebestandig slikkepott til det dannes myke eggerøre. Ta eggene av varmen og rør inn ost, skinke, gressløk og dill. Overfør til et stort serveringsfat og topp med krutongene.